Mundësi punësimi

Balanced Scorecard Coordinator

Main Responsibilities
• To continuously improve applications that promote analysis, interpretation and sharing of information of knowledge
• Update and manage the balanced and personal scorecards
• Coordinate the strategic initiatives
• Contribution to planning and budgeting

Knowledge 
• Economic Faculty degree. MBA is preferable
• Excellent English speaking. Macedonian and Albanian language is optional
• Excellent knowledge of Word, Excel, PowerPoint and Outlook; Good knowledge of Microsoft Visio and Project;
• Knowledge of Balanced Scorecard is highly preferable
 
Skills 
• 5+ years’ experience in larger small or medium sized company or organization
• Problem solving and communication skills
• Consultative and selling skills;
• Able to manage relationships with business and support units
• Skills for analytics, evaluation and project management are welcomed

Values 
• Willingness to work under pressure and tight schedules;
• Self-confidence and ability to work under minimum supervision;
• Results-oriented and internal customer-driven person
• Integrity and honesty is a must. Passion for work. Innovative thinking.

Our Offer 
• Simulative financial and non-financial benefits
• International company with US based capital and practices; Operating in Macedonia, Kosovo and Albania
• Internal and external training based on the plan
• Working position in the HQs in Skopje, Macedonia
• Team member or team leader in Strategy and Technology Services Team

Deadline for submission of applications: 12th of June 2011
Apply to: http://www.lsa.com.al/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=580

 

PRESALES SYSTEM ENGINEER for EMC

Login Systems Albania is  looking for a PRESALES SYSTEM ENGINEER for EMC who would like to join a stabile, capital intensive, continuously developing company and a young team with his/her dynamic personality and helpful attitude.

 

Tasks, aims of the job:
• Support presales processes by mapping the real technical demands of customers,
• Organize and carry out projects, strategic planning with sales,
• Plan and hold presentations,
• Prepare the technical content of offers.

Education, professional requirements:
College or university degree in informatics or electronic.

Requirements:
• 5+ years of technical experience
• Experience in the planning, implementation, documentation and operation of network inspection and server systems
• Network communication and routing,
• Good communication and presentation skills,
• Customer-oriented aspect,

 

Language skills: 
• Albanian
• Fluent English (written and spoken).

What we offer is
• Professional development;
• Learning top level technologies

For more info on EMC visit http://www.emc.com. For more info for Login Systems Albania visit http://www.lsa.com.al. Candidates should apply with CV and motivation letter on email address jobs.al@loginsystems.biz.

Menaxher Shitjesh - # personave 1

 

Njohuritë
- Diplomë universitare e preferueshme ekonomik
- Njohuri të mira të gjuhës angleze
- Njohuri shume të mira të Word, Excel, Outlook dhe PowerPoint

Aftësitë
- Mbi 3 vjet eksperinecë pune në shitje, preferohet në kompanitë IT
- Eksperiencë në trajtimin e klientëve
- Të kuptojë industritë IT përfshirë edhe konsumatorin final

Vlerat
- Aftësi për të punuar nën trysni dhe per te siguruar pergjigje te shpejte kerkesave te klienteve
- Vetëbesim dhe aftësi për të punuar nën mbikëqyrje minimale
- Person i orientuar drejt rezultateve dhe i fokusuar tek klientët

 

Përgjegjësitë
- Të prezantojë dhe shesë produktet e Login Systems nëpermjet rishitësve.
- Të krijojë marrëdheniet me konsumatorët përfundimtarë
- Të konstatojë dhe kapë ne mënyrë të vazhdueshme mundesitë për biznes me shpejtë se konkurrentët
- Të pregatisë prezantime, oferta dhe kontrata shitjesh

Oferta jonë
- Kompani ndërkombëtare me kapital amerikan dhe staf lokal
- Rritje në tregun shqiptar me mbi 50%
- Stimulimi i potencialeve individuale në një ekip
- Distribucion të produkteve të cilësisë së lartë si Linksys, LG-Ericsson dhe ZyXel me çmime konkuruese
- Pagë konkuruese bazuar në rezultatet e individit

Personat e interesuar duhet të plotësojnë formularin elektronik të aplikimit duke klikuar këtu jo më vonë se 15 Nentori 2010.  Login Systems rezervon të drejtën për të ftuar në intervistë vetëm një numër të përzgjedhur kandidatësh.

Apply now

 

Ofertë
AJ4258B002AA, Power Shot 
Cmimi: 10,597 (me TVSH)
e ofrimit te: Na kontaktoni
Canon
Power Shot A490
Çmimi: 10,597 (me TVSH)
Linksys E2000, Advanced Wireless-N Router
Cmimi: 12,660 (me TVSH)
e ofrimit te: Na kontaktoni
Linksys
Advanced Wireless-N Router Linksys E2000
Çmimi: 12,660 (me TVSH)
AD4407B001AA, Video kamera
Cmimi: 42,076 (me TVSH)
e ofrimit te: Na kontaktoni
Canon
Video kamera FS305
Çmimi: 42,076 (me TVSH)
CH3555B012AA, Color laser printer multifunksional
Cmimi: 69,256 (me TVSH)
e ofrimit te: Na kontaktoni
Canon
Color laser printer multifunksional MF8330CDN
Çmimi: 87,041 (me TVSH)
Çmimi: 69,256 (me TVSH)
3521B003AA, Video projektor
Cmimi: 94,258 (me TVSH)
e ofrimit te: Na kontaktoni
Canon
Video projektor LV-7275
Çmimi: 132,099 (me TVSH)
Çmimi: 94,258 (me TVSH)